Vardagligt

Solig tisdag

För mig är det viktigt att njuta av varje liten strimma av sol som visar sig. Hela jag längtar efter knoppar på träden, gräs som börjar gro och sol som värmer ansiktet. I år när jag dessutom är hemma hela våren pga att jag är sjuk så känner jag att det är viktigare än någonsin att få all kraft och energi jag kan få.

Igår var en sån där solig och nästan vindstilla dag. Jag åkte en runda till en plantskola som nyligen öppnat upp för säsongen. Där var stora hav av penséer. Även om jag inte tycker att just penséer är världens roligast blommor så är det ändå något med de just för att de brukar vara det första kan plantera på våren.

På eftermiddagen fick jag en runda med solglasögonen på näsan och en trädgårdspodd i lurarna. Då träffade jag på den här lilla kompisen som vaknat och också verkade njuta i solen.

I helgen ska vi få en ny familjemedlem. Det är en katt som inte längre kan bo kvar hos sin familj för de har blivit allergiska så hon ska få komma och bo hos oss. Vi längtar allihop och jag tänker mig även att denna lilla katten kan leva med oss i terapeutisk syfte, det sägs ju att klappa en djur gör människor lugna. Det hade varit underbart om hon kunde få mig att må bättre i min oro, ångest och stress jag går runt med. Enligt nuvarande ägare ska hon vara väldigt kelsjuk så det låter bra, tycker jag. Jag får visa bilder på henne när hon har flyttat hem till oss.

Ha det fint och hoppas solen lyser på er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.