Vardagligt

Ingen tyngdfilt idag…

Ah vad besviken jag blir! Först när jag skulle börja sy min tyngdfilt idag så kände jag att filtarna jag köpt var tvungna att tvättas innan, så då fick jag först slänga in de i ett snabbprogram i tvättmaskinen. När det äntligen var gjort började jag nåla sidorna för att sedan börja sy och då krånglade symaskinen. Nu när jag tänker efter så har det varit lite si så där med min symaskin på sistone när jag använt den, så nu gav den nog upp och behöver in på en service. Jag som så gärna ville göra min filt nu… Jaja, det är bara att leta upp någon som kan fixa symaskiner och ta nya tag efter det 🙂

Här har jag spenderat en hel det tid idag, framför datorn vid köksön.

Nu har vi fredagsmys här hemma. Vi har precis ätit tacos och en stor tallrik med hallon och blåbär och ska mysa i soffan med barnen.

Imorgon ska vi börja bygga plank i trädgården, wiiie vad roligt!!

Ha en fin fredagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.