Vardagligt

Fredagsfix

Idag har jag fixat här hemma hela dagen lång. Tvättat, plockat, bäddat rent, plockat, torkat av och ja, plockat undan. Det känns som jag kan plocka undan hur mycket som helst här hemma men hela tiden finns det mer att göra i ordning. Någon som känner igen sig? Jag antar det 🙂 Jag älskar att ha ordning och fint här hemma när det är fredag så vi sen bara kan njuta av fredagskväll och helgen som är i antågande. Helgen bjuder på släktkalas och promenad med en kompis men i övrigt har vi inte mycket planerat. Det tycker jag superskönt. Att kunna ta dagarna som dom kommer.

Igår kväll hade vi alla hjärtans dags mys här hemma på kvällen och jag hade köpt lite godsaker till familjen. Hela tallriken var slut på under fem minuter, tror jag. Mina barn ä l s k a r bär!

Idag sminkade jag mig för första gången denna veckan. Jag brukar inte bry mig om att göra det nu när jag mest är hemma själv men jag tycker det är mysigt att pyssla om mig själv då och då. Jag tycker dessutom det är avkopplande att stå med sminkborstarna och mascaran och måla lite 🙂 Och det är skönt att se lite piggare ut även om jag inte är det, jag lurar mig själv.

Jag slog mig ner i soffan och såg lite på tvn efter jag fixat här hemma och innan jag skulle hämta barnen på förskolan. Nu är det soffan och fredagsmys som gäller resten av kvällen!

Ha en bra kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.