Semester · Vardagligt

Vad som hänt sedan sist…

Nu har jag snart haft semester i tre veckor till och tiden bara rusar iväg, vi vill hinna med så mycket skojigheter så det nästan blir lite för mycket av det goda ibland :)Vi har fortsatt20180730_112442725_iOS

Vi har fortsatt att bygga på och måla vår pergola. Nu tror jag dock att vi har gjort färdigt på den för i år. Nya planteringar och så får vi vänta med till våren.20180806_105238389_iOSVi har även byggt en koja till barnen som lutar mot den gamla trädstubben vi fick kvar efter att vi tog ner Boken. Här är Mattias i full fart och bygger på den. Den ska också målas. Så småningom.

20180731_112852722_iOS
Vi har även badat en hel del. Mycket annat har inte gått att göra vissa dagar när det varit så där riktigt varmt. Vi åkte till Gilleleje strax norr om Helsingör en dag, och där fanns en jättehärligt sandstrand där vi passade på att ta oss ett dopp. Leon har blivit helt galen i att snorkla så den är med på våra bad.20180731_104921951_iOSEn dag åkte vi även upp till Varberg och träffade några vänner och vi tyckte det passade att träffas på stranden i det här vädret. Vi har inte setts på ett år men barnen lekte precis som vi setts nyligen. Det är så härligt att se att de kommer så bra överens.
20180803_122050134_iOSSläkten från Göteborg kom ner hit och då passade vi på att ha poolparty i mina föräldrars trädgård. Ännu mer härligt varmt bad.
20180801_195250173_iOSVi har även hittat på en hel det annat med det tänkte jag visa er snart. Jag har köpt en färgspruta som gör att målningen av möbler går så mycket snabbare så jag har även målat om lite möbler som har stått och väntat på att få ny färg ett tag. Det är så roligt och går så fort att måla med den. Det enda negativa är att det är lite svårt att måla med den inomhus eftersom den kommer lite överallt och att det är en hel del att rengöra efteråt. Men själva målningen går verkligen mycket snabbare.

Ha det fint så ses vi snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.