Loppisfynd · Vardagligt

Somriga loppisfynd

Igår, när jag egentligen hade bestämt mig för att bara vara hemma, så ringde mamma och sa att hon och min syster skulle åka på en loppisrunda här i krokarna. De hade kollat upp tre olika ställen som hade öppet och jag kunde bara inte låta bli att åka med. 20180722_115503288_iOS

Två av tre ställen vi var på visade sig vara riktiga fullträffar. De var små gårdar ute på landet som hade loppis i sina lador och uthus. Det är så himla mysigt att åka runt på landsbygden på sommaren. Just i år är det inte så vackert som det kan vara (på grund av torkan och värmen) men det var lika härligt ändå. Det får mig att vilja flytta ut på landet och ha åkrar, ängar och kanske lite djur som närmsta granne.20180723_181833918_iOS

Igår fick jag bland annat med mig några saker till köket. Jag hittade en så himla fin gryta med sommrigt motiv och i superfint skick. Till och med inuti är den som ny och denna fick jag för 50 kronor. Jag blev så lycklig över denna fina emaljgryta! 20180723_181912697_iOS Och dessa båda tallrikar. De kommer passa helt perfekt servera fika på sommardag. Jag tyckte det söta blommotivet och spetskanten riktigt skriker sommar och jag längtar efter att använda dom. De kostade 20 kronor styck.

Jag jobbar denna veckan också men imorgon har jag även en frisörtid efteråt så jag ska äntligen få mitt hår fräscht i topparna och lite ny färg och slingor. Det ska bli underbart!

Ha det fint, vi hörs snart!

En kommentar på “Somriga loppisfynd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.