Semester · Trädgård · Vardagligt

Nu är trädgården som vackrast

20180529_145839581_iOSIdag hittade jag våra pioner i full blom för första gången för säsongen. Underbart vacker och doften är himmelsk.

Varje vinter så har jag en förmåga att glömma hur otroligt vacker trädgården och naturen kan bli under våren och sommaren. När man blickar ut då är allt bara i olika nyanser av brunt och grått men nu, nu är det bara massa vackra färger överallt. Och dofterna är bara helt fantastiska. Jag älskar att gå en promenad bland husen här i vårt kvarter och bara bli uppfångad av någon doft av en spireahäck eller syren, då kan jag inte låta bli att dra på munnen och känna att livet är bra härligt ändå.

20180517_164425050_iOSJag köpte en klematis till vår entre. En sort som kan stå i kruka. Kolla bara på den här blombladen, snacka om perfektion. Jag tror även det syns vilka färger jag föredrar på blommor.

I helgen som var tog vi en långhelg och åkte till Astrid Lindgrens värld med familjen. Vi bodde i vår husvagn och mer om detta härliga ställe och hur vi hade det där tänkte jag berätta om nästa gång när jag fått ihop alla bilder från resan.

Ha det fint så hörs vi snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.