Trädgård · Vardagligt

Morotskaka och äppelpaj

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiden går och våren kommer mer och mer och emellanåt känns det till och med som sommar. Och jag fortsätter att njuta av alla blommor. Nu blommar våra äppelträd för fullt, vi hoppas de bär rejält med frukt i år efter förra årets minimala skörd. Vi som alltid brukar baka en massa äppelkakor av våra äpplen och frysa in för hösten och vintern, fick knappt ihop till några pajer förra året.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAI helgen har Mattias varit iväg på kickoff med jobbet så jag och barnen har varit själva hemma. Då passade vi på att bjuda in lite kompisar på fika, bada i mormor och morfars pool och barnen badade till och med i havet. Vi bakade morotskakemuffins som barnen älskar och har njutit av solvarma bär.                          OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fick även fått vårt hustak tvättat och målat i förra veckan. Ett företag kom hit och hjälpte oss med det och det blev såå bra! Jag tänkte visa lite före och efterbilder snart men tills dess får ni ha det så bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.