Trädgård · Vardagligt

Min bästa tid är nu

20180502_151925342_iOS

Den tiden som är just nu är verkligen den tid på året jag gillar allra bäst. Jag känner livet i mig, som Madicken säger, och jag känner mig verkligen bubblig av förväntan. Allt ligger framför oss och det blir bara grönare och finare ute, det känns som både vi och naturen vaknar till liv!

Hemma hos mamma börjar det planteras allt fler blommor i krukor och bland annat finns de här ljuvliga ranunklerna där. De har även ett magnoliaträd som blommar som allra vackrast just nu.

20180502_151639847_iOSI mitt huvud har tankarna börjat snurra om hur vi ska ha det i vår trädgård. Vi bor i ett gammalt hus men tyvärr var inte trädgården så där uppvuxen och lummig när vi flyttade in, utan allt var nerklippt väldigt lågt och inga buskar var planterade. Det första vi gjorde var att försöka få upp häcken runt vårt hus så den bli lite högre och ger bättre insynsskydd men det där tar några år. Jag vill gärna känna att man ska kunna vara i sin trädgård utan att grannar eller förbipasserande ska kunna se allt vi gör inne hos oss. Därför vill jag även sätta lite buskar och ”mjuka” upp trädgården och samtidigt få skyddet från insyn.

Tanken är att vi ska bygga en ny entre och uteplats till vårt hus framöver så egentligen vill jag inte göra upp allt för stora planer för trädgården förrän det är klart, men jag blir ju bara så sugen nu när jag ser alla fina trädgårdar här runt omkring.

Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.