Vardagligt

Ensam ansvarig hemma och ansiktskräm

20180408_071048509_iOS

Helgens fika med en massa bär, kokoschips och lite grädde med riven choklad. Mmmm…

Hej på er.

Jag är ensam hemma med barnen halva denna veckan när sambon är på tjänsteresa. Det är då man märker hur stor skillnad det är att vara en mot att vara två och dela på allt ansvar. Nu måste jag natta båda samtidigt, hämta och lämna på förskolan, fixa all mat och allt annat runt omkring. Idag när jag varit hemma en stund och städat och fixat la jag mig en liten stund på soffan och då somnade jag direkt, haha. Det är verkligen inget jag brukar göra men som sagt, det är stor skillnad att vara ensam med två små barn.

Jag sitter och söker runt lite på nätet i jakt på en ny ansiktskräm. Min hy är så torr att den stramar och den är även lite irriterad i mellan åt. Jag vet inte vad jag ska ha för kräm som kan passa min torra hud. Det är då det är så bra med bloggar tycker jag, där man kan få tips och råd på vad andra gillar. Även om jag och den andra bloggaren inte har precis samma hud så kan man ändå få förslag på vad andra gillar och få upp ögonen för något som man inte alls har tänkt på tidigare.

Nu hoppas jag allt med hår, hud och naglar blir bättre framöver när luften inte längre är så torrt och kall, men jag känner ändå att jag vill fylla på med fukt nu inför att jag kommer vistas mer i sol (förhoppningsvis) när det närmar sig sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.