Tips · Vardagligt

Asia Spa i Varberg

20180401_110336077_iOSI söndags, på påskdagen, var jag och Mattias på Asia Spa i Varberg och firade vår 7 årsdag tillsammans. Vi var där redan klockan 9 på morgonen och då var det så lugnt och skönt men sen kom det mer och mer folk allt eftersom förmiddagen gick. Alla fick som en svart kimono liknande rock och tofflor och gick runt i mellan de olika stationerna. Vi började med ljusterapi rummet. Där var allting vitt och man fick ta på sig hörlurar som spelade lugn musik.20180401_192051889_iOSVi hade med oss vår GoPro och hann ta några foton innan vi blev uppmärksammade på att fotografering inte var tillåtet… Inte de bästa bilderna kvalitetsmässigt  men det är kul att ha någonting att titta tillbaka på. Det var många fina detaljer och lugnande miljöer på hela spat.

20180401_191746399_iOS

Ett av de rummen jag tyckte absolut bäst om var rummet som var högst upp där man såg ut över takåsarna, havet och Varbergs fästning medan man kunde gunga i en hänggunga. Det var så otroligt rofyllt. Här är jag rödmosig och med te i handen efter en dag på spa 🙂 DCIM101GOPROG0041853.JPGI de rum som var till för avslappning var det alltid ganska folktomt men i poolerna var det i princip kö till de olika stationerna.

Efter dusch/tvagning hade vi bokat tid för brunch på hotellets restaurang. Brunchen var långt över mina förväntningar och både smakade och såg fantastisk ut. Det fanns massor att välja på och nu när det var påsk kändes det som de hade gjort den extra påskinspirerad. Det fanns både gott om mat i små format, man kunde grädda sina egna våfflor och många olika efterrätter att smaka på.

Jag bara älskar att vara på spa och skulle gärna åka mycket oftare än vad jag gör. Det får nog bli att boka in något nytt spa att ha att se fram emot framöver.

Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.