Vardagligt

Vår 7 åriga årsdag tillsammans

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag firar jag och min sambo 7 år tillsammans. Den 1 april 2011 var vi nämligen på vår första dejt, vi hade jobbat ihop i samma projekt ett tag men just den här dagen var första gången vi sågs utanför jobbet och resten är historia som man brukar säga. Vi såg Adjustment bureau så det är vår film sedan dess. Igår kväll firade vi med lite bubbel här hemma och idag har vi varit på spa och haft det hur bra som helst. Jag ska visa bilder därifrån i morgon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIkväll har vi varit och firat påsk med min sida av familjen och jag bidrog genom att baka en påsktårta. Den var god och uppskattade men herregud vad mätt man blir efter påskmaten! Dessutom åt vi en god brunch vid halv två efter spat så vi hade lagt en bra grund om man säger så :)

Nu är jag så trött så jag måste gå och lägga mig genast. God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.