Tips · Vardagligt

Pumphuset i Borstahusen

Igår körde vi runt 10 mil för att komma till Borstahusen i Landskrona. Vi hade bokat bord på Pumphuset för att fira svärmors födelsedag med hela släkten. Jag har aldrig varit där tidigare men det var ett mysigt ställe precis vid vattnet med utsikt mot Ven och Danmark. Maten var supergod så där spenderade vi några härliga timmar. Det fanns en lekplats precis bredvid restaurangen så den skulle barnen självklart kolla in innan vi kunde gå in på Pumphuset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABarnen poserade med Ven som bakgrund. Kallt men fint väder.OLYMPUS DIGITAL CAMERADe gamla husen låg precis vid vattnet med en helt underbar utsikt.OLYMPUS DIGITAL CAMERADet var fint dukat med påskliljor på borden.OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå sommaren kan jag tänka mig att det är väldigt mysigt i den lilla fiskebyn, ungefär som Torekov som det påminner väldigt mycket om.

Innan vi sen körde hemåt igen gick vi en sväng på Ikea i Helsingborg. Vi fick med oss lite smått och gott hem (som man ju alltid får på Ikea) men även en lådhurts som jag ska ha vid mitt skrivbord i källaren. Vi försöker få ordning där nu så vi kan sitta där nere och jobba, så idag har jag ägnat en stor del av dagen att sortera och organisera i olika lådor och även mätt för att se om vi kan få in en hylla så som vi har tänkt. Det kommer bli så bra när det är klart!

I morgon har vi härliga planer, vi ska nämligen spendera dagen på spa. Så nu har vi precis varit och lämnat barnen hos deras kusiner, där de ska sova i natt och vara i morgon under tiden. Vi firar vår 7 års dag tillsammans i morgon den 1 april och då brukar vi alltid hitta på något tillsammans istället för att köpa presenter till varandra. Jag ser så mycket fram emot att bara få vara tillsammans, ta det lugnt och ha det riktigt mysigt i morgon och nu fick vi till på köpet en barnfri kväll tillsammans. Det är lyx för småbarns föräldrar det.

Ha nu en fin lördagskväll så hörs vi snart igen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.