Mat · Vardagligt

Firar in påsken med bubbel

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÄntligen är det påsklov, eller i alla fall påskledighet, för den här familjen och det firade vi genom att gå en liten runda på stan och avslutade med en omgång bowling på O’learys. Sedan köpte vi med oss pizza och bubbel hem och hade en mysig kväll här hemma. Vi provade bubblet här ovanför den här gången och vi tyckte det var riktigt gott (och inte blir det sämre av den fina flaskan  det kommer i :) )

Jag känner att det kommer bli en tidig kväll för mig ikväll (precis som nästan alltid) och imorgon ska vi fira svärmors 70 årsdag. De har bokat bord på restaurang för hela familjen så det ska bli supertrevligt! Barnen har haft lite svårt att ställa om sedan vi flyttade fram klockan förra helgen vilket har gjort att de har sovit längre på morgnarna hela veckan, hoppas nu bara detta kan fortsätta imorgon när vi faktiskt har möjlighet att sova längre.

Ha en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.