DIY · Mat · Tips · Vardagligt

Min egen musli

20180327_135241105_iOSJag har gjort en ny sats med musli till oss. På morgonen tycker jag om att äta havreyoghurt med frön, nötter och russin så jag brukar blanda ihop en glasburk för att slippa plocka fram alla ingredienser varje morgon. Den här gången hade jag i sesamfrön, pumpakärnor, sötmandel, hasselnötter, kokosflarn, linfrön och solroskärnor. Ibland rostar jag även den i ugnen men idag körde jag på naturell smak. Jag tycker att det är gott att smaksätta muslin med kanel och kardemumma också. Sen är det bara att ta en skopa eller två av denna blandningen på morgonen, toppa med lite russin och sen tycker i alla fall jag att det är en perfekt frukost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s