Vardagligt

Flyttat om

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu när jag till slut mår bättre vill jag göra allting på en gång. Allting som jag inte har hunnit eller snarare orkat göra på över två veckor. Men orken finns inte där ännu, jag försökte göra lite mer än vad hade krafter till vilket resulterade i att det fick bli vila för mig resten av dagen.

Idag på morgonen kände jag bara att jag måste rensa bland barnens leksaker. Vi har tänkt att vi har en hörna i vardagsrummet där barnens saker får stå och har försökt att hålla det till det, men alla som har barn vet ju att det går aldrig. Barn har någon väldig förmåga att sprida ut sina grejer i varenda liten skrymsle och vrå hemma. De har också massor av saker som de aldrig någonsin leker med och har vuxit ifrån, så det tog jag tag i idag. När jag kommit en bit på väg tyckte jag inte heller att den förvaring vi hade var speciellt praktisk för de sakerna vi  skulle ha kvar, så vi började diskutera och kom fram till att vi skulle flytta ner Leons hylla här istället och så får han förvaringen som stod i vardagsrummet i sitt sovrum. Ett lite större projekt än vad jag tänkt mig från början men det blev så bra. Äntligen känns det som vi fick till det både här nere och på Leons rum.

Det ska bli så skönt när vi inte behöver ha några leksaker här ner alls men än så länge är barnen så små så de vill inte vara uppe på sina rum och leka själva så då får vi ha det så här ett tag.

Vad ser man på en lördagskväll nu när mellon är slut? Jag har ingen aning om vad vi ska se på eller hitta på men det blir en tidig kväll för mig i alla fall.

Ha en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.