Vardagligt

Söndag och halsont

Love warrior HortensiaGodmorgon!

Jag började morgonen med att måla om en kruka som jag tröttnat på. Jag ska visa hur den blev lite senare, jag har målat ett lager nu men det behövs ett lager till för att täcka helt. Jag använde en färg som egentligen inte är avsedd för porslin, som krukan är gjord av, men det verkar faktiskt som färgen fäster bra i alla fall.

Idag vaknade jag med halsont som gör att jag sväljer och sväljer för det känns som något fastnat i halsen. Jag hörde min son hosta hela natten och eftersom han ligger i vår säng så har säkert bacillerna flugit runt i hela rummet i natt. Jag hoppas det inte blir värre än så här och går över snabbt. Leon verkar inte alls vara besvärad av sin hosta och verkar inte heller ha ont i halsen som tur är.

HortensiaFörra helgen köpte jag en sån fin hortensia för bara 49 kronor. Jag har varit supernoga med att vattna den ordentligt varje dag och till min stora glädje är den fortfarande lika fin som när jag köpte den.

Nu blir det fortsatt pyssel här hemma och fortsätta bocka av punkterna på listan jag skrev igår.

Ha en fin söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.