Vardagligt

Mellofinal

Nu har vi nattat barn och satt oss i soffan för att titta på finalen i Melodifestivalen. Jag har ingen speciell som jag hejar på i år men det är en tradition att titta på så det måste ses. Jag har tänt en massa ljus och rensat upp så vi hoppas på en mysig lördagkväll. 20180310_174404829_iOS

Jag har kunnat stryka ungefär hälften på listan jag skrev upp i morse så det känns bra. Resten får vi ta tag i imorgon och blir inte allt gjort så är det helt okej det också. Även om jag inte gillar det, men jag tränar mig på att det inte ska störa mig. Att fokusera på allt som faktiskt blev gjort i stället 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIkväll gjorde Mattias drinkar till barnen så det blev lite extra festligt för dom denna lördagen. Det var någon alkoholfri pina colada de fick och den var supergod enligt barnen. Receptet hittade han HÄR.

Nu ska jag försöka hålla mig vaken till Mellon är slut, jag är verkligen ingen kvällsmänniska och får oftast kämpa för att kunna hålla mig vaken till 22…

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.