Mat · Tips · Vardagligt

Boktips: LCHF 2.0

Idag var jag tillbaka på jobbet igen och det kändes riktigt skönt att komma in i lite vardag och rutiner igen. Och roligt att träffa härliga kollegor såklart!

lchf-20 I går när jag var ute och såg mig omkring lite efter min långa sjukdomsperiod så hittade jag en bok på bokrean som jag spanat in en tid. Nämligen LCHF 2.0 av Åse Falkman Fredikson och Anna Hallén. Åse har jag följt ett tag genom hennes blogg 56kilo.se där hon bland annat lägger ut massor av smarriga LCHF recept. Och jag kan säga så här, den boken gjorde inte mig besviken och då har jag inte ens provlagat recepten ännu utan bara bläddrat igenom boken. Jag som numera äter mer åt paleo/LCHF hållet är verkligen glad om jag kan få några tips på vad jag kan äta som är enkelt, gott och dessutom kunna variera maten lite mer. Jag får erkänna att jag tycker det blir lite svårt med just variationen efter ett tag, särskilt med tanke på att jag inte är så förtjust i matlagning. I den här boken utesluts även gluten, mejerier och sojaprodukter vilket är precis vad jag ska försöka hålla mig ifrån. Ett tips från mig alltså om du också vill äta mer antiinflammatorisk, naturlig mat fylld med vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.