DIY · Pyssel

DIY brädhylla för ljus

Hej denna lördagen!

Igår fixade min sambo med bloggen hela dagen för att flytta lite saker rätt och uppdatera lite andra saker (ja, som ni förstår är jag mycket insatt i alla detaljer 😉 ) så då kunde jag inte skriva något här inne. Men nu verkar allt vara på sin plats igen.

Idag tänkte jag visa min hylla jag gjorde för ett tag sedan för att ha i vardagsrummet bredvid tvn. Jag tyckte det var ett tomt och tråkigt utrymme där så jag fixade till det så här: OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag fick en gammal väderbiten brädbit av mina föräldrar som de hade liggande. Sedan hittade jag fyra stycken likadana glasburkar som där var en liten kant på längst upp så de inte skulle åka igenom hålet vi borrade i brädan.  Sedan var det bara att sticka ner glasburkarna i de borrade hålen och hänga upp brädan med kedjor i taket. Jag satte även lite washitejp runt värmeljusen för att piffa upp de lite. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denna idén blev som jag hade tänkt mig och lyser upp den tidigare så mörka platsen precis som jag önskade.

Ha det fint så hörs vi snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.