Vardagligt

Moodboard?

Godmorgon torsdag!

Det blir en hemmadag för mig idag också och nu börjar jag på riktigt känna mig isolerad här hemma. Jag har inte träffat någon annan än min familj på en vecka och bara varit utanför dörren för att hämta barnen på förskolan igår. Men det finns inget annat att göra än att fortsätta vila.

Jag har precis ätit äggröra och druckit en stor kopp grönt te med honung i. Jag börjar känna av min hals nu också och har fått ont i käkarna (?). Min rutin på morgnarna här hemma nu när jag är sjuk, är att gå ner i köket och fixa någon lätt frukost och ta med datorn och frukosten upp i sängen igen och titta på Younger på TV4play. Jag har blivit lite smått besatt av den serien. Väldigt många på jobbet tittar på den så det är nästan ett måste att se den för att hänga med i samtalen. 20180227_150303197_iOS

Om jag orkar idag ska jag försöka sätta ihop ett moodboard för olika rum här hemma som jag vill fixa i ordning i. Jag fick ett nummer av Hus & Hem av mamma och jag blev såå inspirerad när jag såg bilden här ovanför i ett reportage. Jag älskar allt med den bilden och nu vill ja ha en svart soffbord.  Jag är visserligen sjuk, men idéer i huvudet råder det ingen brist på…

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.