Ommålat · Pyssel

Min egengjorda lampa

För ett tag sedan såg jag en massa bilder på Pinterest, tror jag det var, på en lampa som jag tyckte var snygg. Som vanligt får jag då idéen att den kan väl inte vara så svår att göra. Så sagt och gjort åkte jag och köpte en konsol som man brukar ha hyllplan på, målade den i en svart matt kulör som jag hade hemma, köpte en fönsterlampa och sedan virade jag bara upp sladden runt konsolen och satte upp på väggen. Voila, jag blev jättenöjd! 🙂 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kommentar på “Min egengjorda lampa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.