Vardagligt

Vårlängtan

Vårlängtan

Det viner verkligen runt huset idag. Det känns som det blåser halv storm ute och det är -6 grader här i Halmstad. Jag har inte varit utanför huset sedan i torsdags förra veckan men brrrr vad det ser kallt ut! Nu vill jag bara ha det varmare, ljusare, mer färger och vårblommor! Jag tycker det är dags för det nu.  Jag såg att jag tog bilden som är i det här  inlägget 6 mars 2015, så förhoppningsvis kan det vara nära att blommorna börjar titta upp.

Jag tänkte precis skriva att jag känner mig lite bättre nu och vågade nästan hoppas att febern hade försvunnit, men nu när jag kollade innan jag skulle skriva så har jag fortfarande 38 grader. Men att jag k ä n n e r mig lite piggare ser jag ändå som ett gott tecken!

Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.