Ommålat · Vardagligt

Denim drift på sovrumsväggen

OLYMPUS DIGITAL CAMERADetta är min utsikt nu när jag är sjuk, men jag kan faktiskt inte säga att jag klagar. Jag gillar verkligen färgen på väggen och hur tavelväggen blev sist jag gjorde om den. Väggen är målad i årets kulör 2017 Denim drift från Nordsjö Idé och design. Den blå, lite dämpade men ändå ganska färgstarka kulören passar perfekt i ett sovrum enligt mig, eftersom den både är vilsam men att det ändå händer något i rummet. I övrigt är speglarna och tavlorna från Mio, ÖoB och några är hemmagjorda utskrifter som jag satt i IKEA-ramar. De blågröna sammetsgardinerna är från Mio och de är faktiskt så pass mörka och stänger ute ljuset så bra, att vi även använder de som mörkläggningsgardiner på nätterna.

Jag kämpar på här hemma och febern ligger stadigt runt 38-38,5 grader så jag fortsätter att vila mig i förhoppning om att snart bli bra igen.

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.