Vardagligt

Ännu en dag nerbäddad i sängen

Ja, min feber fortsätter så det är bara att vänja sig vid tanken att jag måste spendera ytterligare en dag nerbäddad. Tänk, när jag är frisk kan jag ibland önska att jag kunde bli bara liite sjuk så jag fick ligga hemma och göra ingenting och när det sen väl inträffar vill jag inget hellre än att må bra igen så jag kan göra saker som jag vill och ha ork igen. Min huvudvärk sitter som en alltför trång hjälm över huvudet och vill inte heller släppa taget.  Jag har precis hämtat upp en stor kopp te och ett fröknäcke till min säng, så nu ligger jag här och myser och skriver lite på datorn. Det är inte mycket annat att göra idag.20180108 Temugg

Hoppas du mår bra och kan njuta av solen som i alla fall strålar här där jag bor idag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.