Vardagligt

Tiden går

Oj vad tiden går fort . Vilken klyscha men så är det verkligen! Jag tycker precis jag var här inne och skrev ett inlägg men så svish! har det gått en månad.

För tillfället är jag hemma och är sjuk. Vabruari har drabbat mig, men mina barn har klarat sig. Mitt immunförsvar är verkligen inte på topp även om jag det sista halvåret gjort vad jag kunnat för att stärka det genom att gå på Bicom-behandlingar hos en homeopat, äta stärkande vitaminer och mineraler och lagt om kosten mot mer LCHF-Paleo hållet. Infektioner och baciller verkar hoppa på mig i alla fall. På tal om Paleo gjorde jag en god spenatsoppa från Undervårttak.se i veckan. Riktigt god med en eller två ägghalvor i.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMen tillbaka där vi började. Min stora ambition är verkligen att kicka igång den här bloggen och skriva lite mer regelbundet så nu får det bli ett mål för den närmaste framtiden. Nu när jag ändå bara ligger sjuk här hemma har jag ju all tid i världen att spåna idéer, komma på nya inlägg och lägga upp en plan.

Hoppas vi snart ses här igen.
Follow my blog with Bloglovin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.