Ommålat · Pyssel

Fredag och helg

Äntligen fredag igen och det ska bli helt ljuvligt med två lediga dagar (precis som det alltid är!). Planen för helgen är att åka till Malmö och se på Disney on Ice med barnen och på söndag tror jag vi ska börja rensa ut i källaren för att riva ner träväggarna där i nästa vecka. Kanske kan jag även hinna med att måla om någon möbel här hemma. Jag har några möbler som jag köpt som står på väntlista för att bli ompysslade och ommålade, men det har jag tänkt ganska länge nu och än har det inte blivit av men plötsligt händer det 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Här är ett skåp som jag målat om sedan tidigare men det finns inte kvar hemma hos oss längre. Jag sålde det för ett tag sedan så jag hoppas att någon annan har glädje av det nu.

 

Ha det fint så hörs vi snart igen.

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19260755/?claim=nt2jrjtfde6″>Follow my blog with Bloglovin</a

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.