Före/efter · Ommålat · Pyssel

Ommålat hörnskåp

Hörnskåp

För några år sedan hittade jag det här hörnskåpet på en loppis och tyckte det skulle passa perfekt i ett tomt hörn hemma hos oss. Det var lagom enkelt och skulle bli fint målat i greige färg, tänkte jag. Så jag köpte det och målade om det och jag tyckte det blev riktigt bra. Färgen passade dessutom perfekt till vår tapet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har inte kvar skåpet här hemma nu längre. Jag har hittat ett nytt skåp på en loppis som jag tyckte var ännu bättre och finare men det har jag inte målat om ännu. Och om jag ska vara helt ärlig så har jag redan kommit på en ny idé för det där hörnet… Man kan nog säga att jag är ganska ombytlig och impulsiv när det gäller inredning, men jag köper åtminstone begagnat. Vad som kommer hända med hörnet hoppas jag får visa här framöver.

Ha det fint så ses vi snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.