Vardagligt

Just nu vill jag bara ändra allt!

Är det vårkänslor jag har redan tro? Knappt har det nya året hunnit börja och jag vill helt plötsligt börja göra förändring här hemma och kommer på nya idéer för olika rum flera gånger om dagen. ”Och så kan man göra så här och så fixa om lite i källaren och när vi ändå gör det så kan vi göra det där som vi tänkt också. Och barnens rum det är klart de ska få nya tapeter, sänggavlar och bygga om lite när vi ändå håller på.” I mitt huvud verkar allting vara så otroligt lätt och gå på ett kick att fixa. Åh jag vill göra så mycket men det känns som att tiden går så fort att det är svårt att hinna med.

Jag har dessutom satt upp ett mål för mig själv för 2018. Att göra allting långsamt. I ärlighetens namn så är jag inte speciellt bra på det. Jag vill göra så mycket hela tiden och vill därför klämma in så mycket som möjligt på en dag vilket medför att det jag faktiskt gör måste gå i raketfart för att komma till nästa sak som ska stressas igenom. Jag var i några affärer med min sambo igår. Vi var barnfria och naturligtvis skulle mycket hinnas med när vi fick chansen. Men efter ett tag sa min sambo till mig att jag inte var så rolig att gå med för han fick inte titta på någonting. Jag var hela tiden ett steg framför honom och redan på väg vidare om han ville visa något för mig. Jag förstår om inte det är så kul att gå med någon som gör så, men jag själv tyckte så klart att jag var effektiv! Jag fick mig en rejäl tankeställare i alla fall. Jag måste lugna ner mig. För hans skull. För min barns skulle. Men mest av allt för min egen skull. Jag själv mår inte bra av att stressa så här. Så, nu ska jag gå in för det här målet helhjärtat. Vad jag än gör ska jag göra det så låångsamt jag kan. Det kan bli en utmaning det här!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha det fint så hörs vi snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.