Vardagligt

Idag åkte julen ut

När advent och julen närmar sig så längtar jag efter att få ta fram alla julsaker, ljusstakar och stjärnor och få pyssla en massa här hemma. Men nu så fort julen är över så vill jag bara bli av med det så snabbt som möjligt. Julgranen åkte faktiskt ut redan på annandagen för det var mer barr på golvet än i granen men resten har vi plockat bort idag. Nu är det bara en lite ensam amaryllis kvar som jag tänkte jag skulle klippa av och sätta i en vas tills den har blommat över. Blev faktiskt riktigt skönt med lite mindre saker och så mycket renare det känns.

20180106_161238091_iOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.