Vardagligt

Nystart!

Jag har varit sjuk ett par dagar den här veckan så jag har haft en del tid till att fundera på lite allt möjligt. Så fort jag har lite tid över så börjar jag fundera på vad jag vill bli när jag blir stor. Den här gången har jag funderat mycket på vad som gör mig glad och vad jag vill ägna mer tid åt. Det jag kom fram till är inredning, pyssel, foto, redigering och att köpa möbler på loppis och renovera de. Men allt detta är ju mycket roligare eller i alla fall så blir det ytterligare en nivå på det om jag även kan visa det någonstans. Så nu får det bli här! Jag har ju redan denna bloggen och den har ett passande namn och allt så nu är det bara att sätta igång. Jag ska verkligen försöka ge detta en chans nu! Vad är det man brukar säga; Nytt år, nya möjligheter!

20170719_181215443_iOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.