Husvagn

Man ska ha husvagn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När min sambo var liten var han och hans familj mycket ute med husvagn och körde både i Sverige men också i Europa. Han har sen dess gillat husvagns- och campinglivet, medans jag som aldrig bott i en husvagn och campat bara någon enstaka gång i tält, inte är lika förtjust. Jag har bara en bild av att allt är smutsigt och att man småfryser hela tiden när man campar.

Men så var vi på semester med några vänner i sommar som hade husvagn och jag såg då att det var hur mysigt som helst och barnen bara älskade det. Vår familj hade hyrt en stuga på samma camping men vi var bara i deras husvagn hela tiden för där var så mycket mysigare. Så när vi kom hem igen började vi så smått titta efter en husvagn, en äldre skulle det vara som vi kunde göra om lite som vi ville och helst ville jag ha äldre stil på skåpen. Efter ett par veckor hittade vi en av en slump när min sambo var på jobbresa och det stället han skulle till råkade vara granne med en husvagnsåterförsäljare. Så nu står den här och jag måste (om än något motvilligt) säga att det faktiskt känns ganska roligt! Vi planerar för fullt vad vi ska göra med den. Fixa, måla och bygga om. Det ska bli ett så roligt projekt! Nu har vi att göra i vinter men det är precis sånt här som både jag och min sambo älskar!

Så här kommer ett gäng förebilder så kommer det uppdateringar här om våra förändringar i vagnen senare

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.